Chemare la rugăciune în miez de noapte: IPS Părinte Teodosie se va ruga pentru încetarea pandemiei de coronavirus

La sfârșitul săptămânii, între atâtea știri nu tocmai fericite, a apărut o informație care avea să ne adune și să ne dea de gândit: Un ierarh al Bisericii va îngenunchia seară de seară, în miez de noapte, pentru încetarea pandemiei de coronavirus și pentru vindecarea bolnavilor.

Este vorba despre IPS Părinte Teodosie, cel care a făgăduit, lăcrimând, că va oficia în fiecare seară, la miezul nopții, Acatistul Maicii Domnului, pentru toți cei aflați în această grea încercare și nădăjduind că lacrimile vor ajunge să se transforme în bucurie și Înviere.

„Până la Florii, să ne rugăm cu toții, în fiecare noapte, citind Acatistul Maicii Domnului precum odinioară s-au rugat cei din Constantinopol, iar Maica lui Dumnezeu i-a izbăvit de vrăjmași. Eu vreau să mă rog împreună cu dumneavoastră în fiecare noapte. Voi veni în fiecare noapte în Biserică. Rugați-vă și frățiile voastre”, a îndemnat IPS Părinte Teodosie.

Să ne alăturăm și noi, în glas de rugaciune, nevoinței IPS Teodosie, căci mult poate rugăciunea dreptului înaintea lui Dumnezeu, după cum este scris!

Rugăciunea din miez de noapte va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului: https://www.facebook.com/arhiepiscopiatomisului.ro

Foto: stiri.botosani.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.